vlada_jovanovic_par_krka

REGIONALNA LIGA

Jovanović: Ekipa mora da reaguje posle poraza u Ljubljani

 

Trener košarkaša Partizana Vlada Jovanović izjavio je danas da očekuje da ekipa na predstojećem meču sa Cedevitom pokaže pravu reakciju nakon lošeg izdanja i poraza u prethodnom kolu Jadranske lige u Ljubljani.

-Mi u narednoj utakmici, osim toga što se očekuje reakcija posle slabijeg izdanja u Ljubljani, verovatno odlučujemo ko će po završetku lige zauzeti drugu poziciju na tabeli uoči fajnal fora u Tel Avivu. Pred nama je ozbiljan protivnik koji zahteva ozbiljan pristup meču od prvog do poslednjeg minuta i neće dozvoliti nikakvo opuštanje – rekao je Jovanović.

Povezana vest:  NBA VESTI, Poraz Atlante, pobeda Minesote

Cedevita je trenutno druga na tabeli sa 18 pobeda i šest poraza, dok Partizan ima učinak 17-7. Crno-beli su u prvom delu sezone izgubili na gostovanju Cedeviti sa 75:57.

-Tim Cedevite je u ovu sezonu ušao sa visokim ambicjiama i u Jadranskoj ligi i u Evrokupu. Nisu uspeli u Evrokupu i svoje ambicije će usmeriti ka domaćim takmičenjima i ABA ligi. Tu ozbiljnost su pokazali plasirajući se na drugo mesto Jadranske lige – zaključio je Jovanović.

Povezana vest:  Bjelica bez poena, Marjanović i Pokuševski "odmarali"

Utakmica 25. kola Jadranske lige Partizan – Cedevita igra se sutra od 20.15 u hali Pionir.