crvena_zvezda_buducnost (4)

REGIONALNA LIGA

Nedović: Makabi je favorit

 

Letom preko Beča košarkaši Crvene zvezde DIVA otputovali su u Tel Aviv gde ih u četvrtak od 19 sati očekuje duel sa Makabijem. Ekspedicija crveno-belih u Izrael bi trebalo da stigne oko 15 sati, a za 20 časova zakazan je trening u Nokija areni. U 2012. godini izabranici Svetislava Pešića su u regionalnom takmičenju upisali su osam pobeda i tri poraza, nalaze se u veoma dobroj formi, ali je lider na tabeli ABA lige i višestruki šampion Evrope i Izraela favorit.

Povezana vest:  Nikola Jokić je MVP NBA lige!

– Pred svaku utakmicu zacrtamo ciljeve i idemo sa nemerom da što više tih ciljeva ispunimo. Ako to bude dovoljno, za pobedu – odlično. Trudićemo se da u meču sa Makabijem u Tel Avivu svaka četvrtinu posmatramo kao celinu za sebe – počeo je priču Nedović i dodao:

– Gostovanje Makabiju u Izraelu je sigurno najteže u celoj ligi. Makabi je naravno favorit, ali idemo da odigramo dobru utakmicu, jer smo u prethodne dve, tri sedmice sjajno radili. Imamo dobru formu, imamo igrače koji su u naletu i pokušaćemo da to iskoritiimo na najbolji mogući način – konstatovao je Nedović.

Povezana vest:  Boško Đokić novi trener FMP – a

Na Nedovićevu priču nadovezao se i Bojan Subotić koji je u prethodnoj itakmici sa Cibonom prikazao odličnu igru:

– Prvi put u karijeri ću igrati protiv Makabija u Tel Avivu. Svi smo svesni da igramo protiv vicešampiona Evrope, veoma smo motivisani, ali biće jako teško. Makabiju se naravno ne preti, ali ono što možemo da obećamo je da ćemo da se borimo od prvog do poslednjeg minuta – poručio je Subotić.

Povezana vest:  NBA VESTI, Liga istražuje navodni incident Brajanta