svetislav_pesic_cz_bud

Pešić: Naš cilj je finale, svejedno protiv koga

 

Trener košarkaša Crvene zvezde Svetislav Pešić rekao je danas da je čilj crveno-belih u Superligi Srbije plasman u finale i borba za šampionsku titulu.

-Odlučili smo se da u nastavku sezone ništa ne menjamo, iako je reč o novom takmičenju. Nećemo imati puno utakmica i zato moramo u svakoj da budemo maksimalno angažovani, jer želimo da igramo finale, svejedno protiv koga – rekao je Pešić na konferenciji za novinare na Malom Kalemegdanu.

Povezana vest:  NBA liga pokrenula istragu protiv vlasnika Sansa

On je dodao da je posle razgovora sa predsednikom Nebojšom Čovićem i direktorom Davorom Ristovićem odlučio da tim u neizmenjenom sastavi zaigra u Superligi.

-Imali smo ponude menadžera za domaće i za strane igrače, ali nismo želeli da menjamo tim. Odlučili smo da sastavu koji je do sada uložio veliki trud damo mogućnost da u Superligi napravi dobar rezultat. Imam poverenja u igrače i verujem da će nam se takva odluka na kraju isplatiti.

Povezana vest:  Gašić: Zadovoljan sam pristupom i novoom koncentracije

Pešić je rekao da očekuje još veću podršku sa tribina.

-Nova je liga i imamo pravo na iluziju. U prethodnom derbiju prrotiv Partizana imali smo dosta dobru podršku sa tribina, pa očekujem da u novu ligi uđemo složni i da nas podrže i oni navijači koji bojkotuju regionalnu ligu.

Crvena zvezda u prvom kolu Superlige Srbije sutra od 18 sati u dvorani Pionir dočekuje Hemofarm.

Povezana vest:  REGIONALNA LIGA, Krka namučila Zvezdu u Pioniru