svetislav_pesic_cz_bud (1)
Pešić: Više ne navijam za Radnički FMP

Trener košarkaša Crvene zvezde Svetislav Pešić rekao je danas da je prestao da navija za Radnički FMP, od trenutka kada se ekipa, koja je filijala crveno-belih plasirala Superligu.
-Drago nam je da su momci iz Radničkog FMP, koji su naporno radili tokom cele godine, izborili plasman u Super ligu. Pobedili su nekoliko utakmica u nizu u finišu i moram da priznam da smo tada navijali za njih. Ali, više to nije slučaj – rekao je Pešić.
On je dodao da je Radnički FMP dobrim startom u Superligi stekao sigurnost.
-Igrači su dobili deo tog pozitivnog bezobrazluka, pa sada oni veruju u svoj kvalitet i seriju dobrih igara. Nama će zbog svega toga biti otežan posao. Međutim, imamo naše ciljeve i zato ćemo se dobro pripremiti u nadam se pobediti tu utakmicu – rekao je Pešić.
Iskusni plejmejker crveno-belih Bojan Popović rekao je da trijumf njegove ekipe ne bi trebalo da izostane ukoliko odigraju maksimalno i sa puno koncentracije.
-Ovo je odlična prilika da pokažemo kako uvek možemo da igramo maksimalno borbeno kao što je to bio slučaj protiv Partizana u prošlom kolu. Od svih ekipa koje su u Superligi sa “panterima“ se najbolje poznajemo, sa nekima smo igrali ili trenirali zajedno, igrači se međusobno druže tako da iznenađenja neće biti – zaključio je Popović.
Utakmica 6. kola Super lige Crvene zvezda – Radnički FMP igra se sutra u dvorani Pionir sa početkom u 19 časova.

Povezana vest:  Trojka Bogdanovića u poslednjoj sekundi za pobedu protiv Lejkersa