vlada_jovanovic_kup_polufinale

SUPERLIGA SRBIJE

Jovanović: Nismo u zavidnoj formi

 

Trener košarkaša Partizana Vlade Jovanović rekao je posle večerašnje pobede nad Hemofarmom da forma njegove ekipe nije na zavidnom nivou.

-Moramo svaku utakmicu i trening, bez obzira na kvalitet protivnika, da koristimo za podizanje forme, s obzirom da nam ona nije na zavidnom nivou. Probali smo da budemo nešto agresivniji, jer nam predstoje važni mečevi i moramo biti spremni za njih – rekao je Jovanović posle meča u Hali Pionir.

Povezana vest:  Turska zaustavila Srbiju u polufinalu

Partizan je večeras pobedio Hemofarm sa 83:48 u prvom meču devetog kola Superlige Srbije, koji je odigran unapred zbog obaveza crno-belih na završnom turniru Jadranske lige. Trener crno-belih poželeo je protivničkoj ekipi da sezonu „izvuče“ na najbolji mogući način, pošto je to ekipa koja je pretrpela najviše promena pred start Superlige.

Povezana vest:  Srpski Liman ponovo trijumfovao na Masters turniru u basket tri na tri

-Hemofarm je ekipa koja je pretrpela najviše promena, a to je klub koji je prošle godine igrao finale plej-ofa. Ja im želim da ovu sezonu izvuku na najbolji mogući način. Ne znam im ambicije, ali želim im da u tome uspeju – kazao je Jovanović.