Crvena_Zvezda_zene_2012

Zvezda odbranila titulu

 

Odbojkašice Crvene zvezde osvojile su 26. put titulu prvaka Srbije, pošto su u finalnoj seriji plej – ofa Wiener Stadtische Super lige, sa 3:1 u pobedama savladale NIS Spartak iz Subotice. Crvena zvezda je večeras, u dvorani Dudova šuma u Subotici, u prisustvu 3000 gledalaca, u četvrtoj utakmici, savladala NIS Spartak sa 3:2, po setovima 18:25, 25:27, 25:21, 26:24 i 15:12, posle 133 minuta igre.

U izvanrednoj atmosferi prepune dvorane Dudova šuma u Subotici, odbojkašice NIS Spartaka i Crvene zvezde prikazale su sve najlepše što odbojka može da pruži. Borbenost obe ekipe je bile maksimalna, a lepi potezi i jednih i drugih smenjivali su se kao na traci. U neisvesnoj i izjednačenoj borbi odlučivala je jedna lopta u drugom i četvrtom setu i ne bi sigurno bilo nezasluženo da su Subotičanke trijumfovale. Odbojkašice Crvene zvezde su bile smirenije u odlučujućim trenucima i uz neophodnu dozu sreće, koja uvek prati hrabre, uspele da se vrate iz rezultatskog minusa (0:2) i ostvare treću, titule vrednu pobedu. Subotica je još jednom pokazala da je Grad odbojke i sasvim je sigurno da će Subotičanke i u narednoj sezoni, kao i u ovoj, jurišati na trofeje.

Povezana vest:  SENIORKE – LIGA ŠAMPIONA 2011., Treće mesto za Fenerbahče

Goran Ćato, predsednik predsedništva UOKPL, predao je Tamari Rakić, kapitenu Crvene zvezde, pehar namenjen prvaku Srbije.

Crvena_Zvezda_zene_slavlje_2012Nenad Jovanović, član Upravnog odbora Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, predao je Tamari Rakić, kapitenu Crvene zvezde,  ček na 1 100 000 dinara, nagradu pobedniku Wiener Stadtische Super lige.

Ana Avramović, potpredsednik predsedništva UOKPL, predala je Danici Radenković, kapitenu NIS Spartaka, pehar namenjen finalisti plej – ofa.

Povezana vest:  Spartak iz Subotice, Partizan, Spartak iz Ljiga i Vojvodina NS Seme iz Novog Sada na Finalnom turniru juniora

Nenad Jovanović, član Upravnog odbora Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, predao je zlatne medalje odbojkašicama Crvene zvezde.

Zoran Olajić, direktor NIS Spartaka, predao je srebrne medalje odbojkašicama NIS Spartaka.