partizan_javor_apr_2012

Grant: Pokazali smo pravi karakter

 

Trener fudbalera Partizana Avram Grant rekao je danas da je pobedom protiv Javora tim pokazao pravi karakter posebno posle nesuepha u polufinalu nacionalnog kupa.

-Ovo je veoma važna pobeda posle rezultata u sredu. Momci su pokazali da imaju pravi karakater, ponovo smo stvorili dosta šansi i zaista sam srećan zbog konačnog ishoda. Lepo je što smo zabelžili sedmu uzastopnu pobedu u prevenstvu i vratili prednost na deset bodova, jedino bih voleo da popravimo procenat realizacije šansi – rekao je Grant nakon pobede od 2:1.

Povezana vest:  EURO 2012, Lista strelaca na EP

Upitan da li mu je ovo najduža serija pobeda u karijeri, Grant je odgovorio:

-Nije, sa Čelsijem sam imao devet trijumfa zaredom u Premijer ligi što je rekord kluba. U Izraelu sam imao i više, ali voleo bih da ovde postavim novi rekord – dodao je Grant.

Izraelski stručnjak je navijačima Partizana i ljubiteljima fudbala čestitao Uskrs i rekao da mu je žao što zbog kazne navijači nisu moglu da vide ovu izuzetno značajnu pobedu za klub.

Povezana vest:  JELEN SUPER LIGA, Delić: Igraće se na Vračaru, ne znaju se počinioci

Trener gostiju Aleksandar Janjić istakao je da je prvi gol Partizan odlučio tok utakmice.

-Desilo se ono što nismo želeli, a to je brzi gol Partizana. Znali smo da su umorni i istrošeni posle drerbija u Kupu i nadali smo se da možemo da napravimo iznenađenje. U drugom delu meča igrali smo egal, ali kao da smo se malo uplašili i zato smo bili kažnjeni – rekao je Janjić.

Povezana vest:  Morinjo ljut zbog besmislene odbrane u Parizu