pesic_mega_zvezda

Pešić: Bili smo borbeni, ali još moramo da radimo

 

Trener košarkaša Crvene zvezde Beograd Svetislav Pešić rekao je nakon večerašnje pobede nad Mega Vizurom da je zadovoljan borbenošću ekipe, ali da je u jednom trenutku pad ritma mogao skupo da košta crveno-bele.

-Mi intezivno radimo na tome na treningu, analiziramo, ali očigledno još nismo spremni da kada uspostavimo kontrolu igre to ispoštujemo do kraja. Mislim da su naši momci, što se tiče borbenosti, dali maksimum. U nekom trenutku smo izgubili ritam igre i to je moglo skupo da nas košta – rekao je Pešić na konferenciji za novinare posle meča.

Povezana vest:  Magdevski novi košarkaš Partizana

Crveno-beli su slavili večeras sa 79:75 i došli do šeste pobede u Superligi.

-Mi smo uradili praktično sve što je bilo potrebno da odigramo onako kako treba da se igra protiv Mega Vizure. Skoro perfektni smo bili u odbrani na njihova spoljna tri igrača Milisavljevića, Jaramaza i Miljenovića. Povećali smo prednost na 16 poena, ali onda smo počeli da gubimo konce igre – dodao je Pešić.

Povezana vest:  Prodaja karata za Olimpijakos od ponedeljka

Bek Crvene zvezde Andreja Milutinović ocenio je da je ključ pobede bila dobra igra u trećoj četvrtini.

-Otvorili smo meč veoma angažovanom odbranom. Ali, bilo je i grešaka pa smo dozvolili Mega Vizuri otvorene šuteve što su oni iskoristili i sustigli našu prednost. Mislim da je ključna bila treća četvrtina u kojoj smo dobro odigrali. Kasnije smo imali malih oscilacija i na tome moramo da radimo, ali mislim da je naša pobeda zaslužena – istakao je Milutinović.

Povezana vest:  Đorđević: Ne smemo da razmišljamo o prvoj utakmici protiv Austrije