zeljko_lukajic_trener_hemofarmNLB LIGA

Lukajić: Potrebne su nam tri pobede 

Trener košarkaša Hemofarma Željko Lukajić ocenio je danas da će njegovom timu za siguran prolazak na završni turnir regionalne NLB lige biti neophodan maksimalan učinak u poslednja tri kola ligaškog dela sezone. 
Hemofarm u sutrašnjem meču 24. kola dočekuje ekipu Crvene zvezde, a Lukajić očekuje da će moći da računa na sve rapoložive snage i da će utakmicu sa Beograđanima odigrati maksimalno koncentrisani. 
-Verujem da ćemo protiv Crvene zvezde igrati na visokom nivou, onako kako igramo od kada sam preuzeo ekipu. Očekujem dobar pristup i maksimum od svih igrača, posebno u odbrani – istakao je Lukajić. 
Prema njegovim rečima, kapiten Stefan Marković se oporavio od povrede i biće u timu, ali on još nije spreman za najvehce napore. 
-Crvena zvezda se, takođe, suočava sa velikim zdravstvenim problemima igrača. Dodatno će im biti teže pošto su u utorak eliminisani u Evrokupu – podsetio je Lukajić i dodao da u redovima vršačkih „farmaceuta“ ne sme doći do opuštanja. 
Iskusni stručnjak smatra da će njegov kolega na klupi Crvene zvezde Aleksandar Trifunović šansu u sutrašnjoj utakmici pružiti mladim igračima, koji će biti iuzetno motivisani da se dokažu na velikoj sceni. 
Utakmica Hemofarm – Crvena zvezda igra se sutra od 19 časova u hali „Milenijum“ u Vršcu.

Povezana vest:  Bogdanović vodio Sakramento od pobede nad Orlandom