pesic_cz_par_maj_2012

Pešić: Priželjkivao sam meč odluke u Kragujevcu

 

Trener košarkaša Crvene zvezde Beograd Svetislav Pešić rekao je danas da je priželjkivao da njegov tim protiv Radničkog igra majstoricu polufinala plej-ofa u Kragujevcu, jer samo tako može da napreduje.

-Od samog početka sam želeo da sa Radničkim igramo tri utakmice u plej-ofu i to mi se ostvarilo. Jer, ovaj tim koji mi sada stvaramo treba i mora da doživi ovo što sada doživljava, odnosno da ovako važnu utakmicu igra na gostujućem terenu. Samo na taj način igrači mogu da napreduju – rekao je Pešić.

Povezana vest:  Nikolić kažnjen sa 236.000 dinara

Polufinalna serija igra se na dve pobede, trenutni rezultat je 1:1, a pobednika u finalu čeka branilac titule Partizan koji je prethodno eliminisao Vojvodinu.

-Ova utakmica je svakako novi, veliki izazov za moju ekipu i mi ćemo uraditi sve što je u našoj moći da tom izazovu adekvatno odgovorimo – istakao je trofejni stručnjak.

Povezana vest:  NBA VESTI, Pobede Bostona i Lejkersa

Zvezda i Radnički su ove sezone odigrali šest utakmica i skor je 3-3.

-Sutra će odlučivati mnogi detalji. Uradili smo temeljnu analizu i neke stvari u napadu i odbrani moramo da popravimo. Igra se još samo jedna utakmica i zato greške moramo da svedemo na minimum. Radimo na tome i pripremamo se da pružimo maksimum – zaključio je Pešić.

Povezana vest:  NBA VESTI, Majami i Oklahoma u polufinalu konferencija

Utakmica Radnički – Crvena zvezda igra se sutra od 18 sati u Kragujevcu.