lazic_i_gurovic

Lazić: Zvezda će sledeće sezone otići korak dalje

 

Novi trener košarkaša Crvene zvezde Milivoje Lazić rekao je danas da će pokušati sa ekipom da napravi korak više u odnosu na prošlu sezonu, kada su crveno-beli poraženi u finalu plej-ofa od Partizana.

-Zato će moj glavni prioriteti biti naporan rad i maksimalna posvećenost. Želim da svi igrači i članovi stručnog štaba budu potpuno fokusirani na svoj posao, a da nam Zvezda u svakom trenutku bude na prvom mestu. Pripadnost klubu i odanost timu je moj primarni zahtev – rekao je Lazić.

Povezana vest:  EVROKUP, Hemofarm ponovo slab za Getingen

On je naveo da je ponosan što je dobio priliku da samostalno vodi beogradski klub, u kojem je prošle sezone bio pomoćnik Svetislavu Pešiću. Crvenu zvezdu su u prethodna dva dana pojačali Boris Savović i Marko Simonović, a klub je najavio dolazak još novajlija.

-Pratimo kompletno tržište i uz ozbiljnu analizu trudimo se da napravimo što bolji odabir. Trudimo se da u ekipu dovedemo što više domaćih igrača. Želja nam je da sledeće godine, osim vrhunskih rezultata, promovišemo i naše mlade igrače – istakao je Lazić.

Povezana vest:  Birčević i zvanično novi član Estudijantesa

Lazićev pomoćnik u stručnom štabu Crvene zvezde biće nekadašnji igrač ovog kluba Milan Gurović.

-Mnogo mi je drago što sam tu i što sam dobio priliku da radim kao trener. Mislim da zaista mogu dobro da obavljam taj posao jer to je jedino što znam da radim. Ceo život sam u košarci i uvek sam bio maksimalno posvećen. Istina je da sam novajlija u trenerskim vodama i drago mi je da sam pomoćnik jer sigurno moram još da učim – konstatovao je Gurović.

Povezana vest:  SUPERLIGA SRBIJE, Partizan rutinski, Crveno beli solidni u derbiju