omar_tomas_cz_buducnost

Tomas izabrao Samaru
 

 

Iako je rukovodstvo Crvene zvezde pokušalo sve da u ekipi zadrži Omara Tomasa, tamnoputi Amerikanac se ipak seli u Rusiju. Tomas je prošle sezone bio najbolji igrač crveno-belih, pokazao se kao veliki profesionalac i nije skrivao želju da karijeru nastavi u crveno-belom dresu. Borbeni košarkaš bio je veoma zadovoljan organizacijom kluba, stručnim radom, a posebno navijačima za koje je u nekoliko navrata isticao da su fantastični.

Povezana vest:  JADRANSKA LIGA, Spasojević: Odluka o fajnal-foru u narednim danima

Od završetka sezone tamnoputi američki internacionalac je bio u stalnom kontaktu sa rukovodstvom crveno-belih, intezivno su se vodili razgovori, ali finansijska ponuda Samare bila je neuporedivo veća pa je Tomas odlučio da potpiše ugovor sa ruskim prvoligašem. Naime, Rusi su za Tomasa izdvojili čak pola miliona dolara, što je neuporedivo veći iznos od onoga što je Crvena zvezda bila u mogućnosti da plati pa na žalost neće doći do nastavka saradnje.

Povezana vest:  KK Crvena zvezda predstavila dresove za novu sezonu

Crvena zvezda je do sada angažovala četvoricu novih igrača Marka Simonivića, Borisa Savovića, Luku Mitrovića i Eltona Brauna, a očekuje se još pojačanja za narednu sezonu.