nellyfurtado

Will.i.am, Nelly Furtado, Flo Rida i Eva Simons nastupili su na Malti na ovogodišnjem Isle of MTV događaju
 
Šestu godinu za redom Il Fosos Square na Malti bio je domaćin najiščekivanijem letnjem muzičkom događaju – Isle Of MTV. Jedno od najlepših mediteranskih ostrva i ove godine je bilo mesto na kojem se okupilo preko 50.000 ljubitelja dobre zabave, koji su uživali u besplatnom koncertu na kom su nastupili will.i.am, Flo Rida, Nelly Furtado i Eva Simons. Specijalan koncert pogledajte ovog petka u 23:30.
Flo Rida i kanadska super-zvezda Nelly Furtado pridružili su se mladoj pevačici Evi Simons i hitmejkeru will.i.amu na jednom od najvećih muzičkih događaja na otvorenom u Evropi gde su izveli letnje himne ‘Wild Ones’, ‘Big Hoops (Bigger the Better)’, T.H.E (Hardest Ever) i King of Hearts“.
Partnerstvo između MTV-ja i Turističke zajednice Malte traje već šest godina, a  Isle of MTV je postao jedno od utvrđenih destinacija letnje muzičke scene, koji privlači fanove iz cele Evrope na žurci na zadivljujućem trgu Il-Fosos u Valetti. Isle of MTV će biti prikazan na 63 MTV-jeva kanala u 153 zemlje širom sveta.
U franšizi koja traje već 10 godina dosad su nastupili umetnici kao što su Snoop Dogg, Far East Movement, David Guetta, Kid Rock, Kelis, The Scissor Sisters, Lady Gaga, The Black Eyed Peas, Maroon 5, The Chemical Brothers, Enrique Iglesias, N*E*R*D, Shaggy, Garbage, Jazzy Jeff, Gorillaz, OneRepublic and Morcheeba.
Isle of MTV 2012
Petak, 3. avgust, u 23:30
Subota u 20:50
Nedelja u 16:20
Ponedeljak u 23:30

 

Povezana vest:  Koncertom Željka Vasića otvorena „Naxi oaza" u Delta Cityju