trifunovic_predstavljanje (1)NLB LIGA

Zvezda sanja sedmo mesto u ligi za Evrokup

 

Pobedia crveno belih u Pioniru nad Zadrom i zadržali kakvu takvu nadu da mogu do sedmog mesta. Trenutno je tim sa Malog Kalemegdana deveti u NLB ligi sa 11 pobeda i 14 poraza. U narednom kolu će se ekipa Aleksandra Trifunovića sastati sa Bosnom. Sedmo mesto bi značilo i plasman u kvalifikacije za Evrokup, ali preduslov je i da se ostali rezultati poklope crveno belima. Cedevita, Zadar i Široki trebalo bi da izgube svoje mečeve kako bi Zvezda bila najbolja u krugu četiri tima. Ipak, za Aleksandra Trifunovića je najvažnije da ekipa stekne fizionomiju nakon teške povrede Tejlora i neigranja Videnova.

Povezana vest:  SP TURSKA 2010,Španci brane tron, glavni izazivači SAD i Argentina

-Neke greške moraju da se istolerišu. Došao sam u klub oko Nove godine a ekipa je izgubila tri igrača. To nije isti tim koji je igrao sa Benetonom, a nije ni ekipa koja je igrala sa Tejlorom kao glavnim igračem. Pokušavamo da napravimo neku novu hemiju i da nove igrače ubacimo u rotaciju. GLedaćete više i Nedovića i Radosavljevića kao i Rondovića i Dušana Miloševića – rekao je posle pobede nad Zadrom Aleksandar Trifunović.

Povezana vest:  Vujošević: Odlučili smo sjajnom igrom u drugom delu

Ovaj tim trebalo bi da bude jači kada se u formu vrati Elmedin Kikanović i pristignu novajlije Stojačić i Katnić.

-Kikanović ima veliku želju da se vrati na prepoznatljiv kolosek i u tome ću ga maksimalno podržati. Zahvalio bih se navijačima koji su došli u Pionir, oni su prepoznali trenutak u kojem se klub nalazi. Zvezdi nedostaje jedinstvo ideje kako ostvariti cilj – smatra zvezdin strateg.