vukoicic_prvi_trening

Crvena zvezda gostuje Cedeviti
 
Košarkaše Crvene zvezde DIVA u četvrtom kolu Jadranske lige očekuje težak ispit, s obzirom da im je rival Cedevita, jedan od favorita za osvajanje šampinskog prstena.
Cedevita je tim sa najvećim budžetom u ABA ligi, kao i najjačim igračkim kadrom, kojim rukovodi izuzetno kvalitetan i prekaljeni trener Božidar Maljković.
U odnosu na prethodna tri meča, biće malih promena u sastavu s obzirom da će umesto Filipa Čovića u timu biti Branko Lazić, koji se oporavio od povrede stopala.
-Lazić se vratio u treniažni proces. Sa kakvom ulogom i kolikom minutažom će biti u Zagrebu, teško je reći u ovom trenutku. Imaćemo još nekoliko treninga, pa će situacija biti malo jasnija – objasnio je trener Crvene zvezde DIVA Vlada Vukoičić .
On je naglasiio da će u meču sa Cedevitom prioritet biti pridržavanje dogovorenog plana igre.
-Moramo da razmišljamo o našoj igri, našim korekcijama i principima koje smo postavili i jednim delom usvojili. To će biti naš prioritet – rekao je Vukoičić.
Trener crveno-belih je naglasio da „nije tajna da Cedevita ima tim za visok plasman“
-S obzirom da se igra u Zagrebu, ne mogu da kažem da smo favoriti, jer nemamo osnova da pretimo. Ali, ne postoji nijedan razlog da se predamo, da idemo sa unepred podignutom belom zastavom i da ne verujemo da možemo da pobedimo – rekao je Vukoičić.
Crveno-beli put Zagreba krenuli su danas u devet časova. Po dolasku u glavni grad Hrvatske imaće ručak, popodnevni odmor i večernji trening.
Utakmica je na programu u nedelju od 17 sati, a povratak za Beograd zakazan je odmah po završetku meča.
Povezana vest:  Aleksandar Đorđević više nije trener Bajerna iz Minhena