vukoicic_press

Vukoičić: Zbunjen sam zbog sudijskog kriterijuma
 
Trener košarkaša Crvene zvezde Vlada Vukoičić, koji je polovinom treće četvrtine isklučen zbog druge tehničke greške, rekao je posle poraza od Igokee da je potpuno zbunjen sudijskim kriterijumom.
-Ne znam šta da kažem za ono što se dešavalo u trećoj četvrtini. Zbunjen sam, jer više ne znam šta je faul u napadu, a šta u odbrani. Jedan sudija pokaže faul u napadu, a drugi za istu situaciju kontra-faul. Pogledaću snimak, ali siguran sam da su sve lopte bile naše kod tri tehničke greške koje su nam dosuđene – rekao je posle meča Vukoičić.
On je dodao da je njegov tim igrao nesigurno i pod pritiskom, što je Igokea iskoristila da uvede utakmicu u nešto sporiji ritam.
-Žao mi je što sam ostavio ekipu, ne mislim da je trebalo da budem isključen jer postoje upozorenja, a nije bilo psovanja, vređanja ili ulaska na teren. Postoje tehničke koje se dobijaju namerno, kada utičemo na sudije, ali i da vratimo igračima energiju, ali moja druga nije ciljno napravljena. Ekipa je mogla posle toga bolje da reaguje, ali već smo bili primili mnogo poena – rekao je Vukoičić.
Povezana vest:  Čović: Kazna sramna, Turci i Evroliga su me razočarali