trifunovic_predstavljanje (1)Trifunović: Ekipi predstoji veliki posao

 

Posle dva dana pauze košarkaši Crvene zvezde vratili su se radnim obavezama u hali Pionir. Iako NLB liga nije završena onako kako su svi želeli, novi i jedini preostali zadatak pred ekipom Aleksandra Trifunovića glasi domaća Super liga. Stari porazi se zaboravljaju i razmišlja se samo o što boljoj pripremi za izazove koji stoje pred ekipom.

Povezana vest:  Birčević do kraja sezone u Borcu iz Čačka

Na prvoj prozivci stručni štab imao je na raspolaganju sve igrače osim Videnova koji i dalje ima problema sa povredom. Uz kapitena Radivojevića trening su odradili Bjelica, Kešelj, Stević, Bakić, Kikanović, Štimac, Nedović, Radosavljević, Rondović, Milošević.

Starosedeocima su se priključili i mlada pojačanja Stefan Stojačić i Dušan Katnić, koji će biti na raspolaganju Trifnunoviću do kraja sezone.

Povezana vest:  Jokić jedini zapažen od srpskih košarkaša u NBA ligi

O ciljevima i dometima ove podmlađene ekipe, šef stručnog štaba je rekao:

-Posle kratke pauze ponovo smo se okupili. Zbog poznate situaciju u kojoj je klub, pripreme za nastavak sezone obavićemo u Beogradu. Očekuje nas mnogo posla i truda. Imamo dve nedelje da se spremimo za prvi meč i siguran sam da će igrači ozbiljno shvatiti svaki zadatak. Doveli smo i dva pojačanja. Katnić i Stojačić su mladi reprezentativci koji mogu dosta da nam pomognu, ali se od njih pre svega očekuje da dobro treniraju i da se što pre uklope i aklimatizuju na naš sistem igre.

Povezana vest:  Đilas: Verujem u novo rukovodstvo KSS

Crveno beli će trenirati dva puta dnevno a u planu je i odigravanje nekoliko pripremnih mečeva.