zakumi_beogradU Srbiji počela groznica Svetskog prvenstva – Zakumi stiže u Beograd

 

Visa Inc, jedna od vodećih svetskih kompanija za platne usluge i ekskluzivni globalni pratner Međunarodne fudbalske asocijacije (FIFA), organizovala je u Beogradu prvu posetu Zakumija, oficijalne maskote FIFA Svetskog prvenstva 2010. Zakumi je na veliko zadovoljstvo građana posetio Trg Republike, Slaviju i Trg Nikole Pašića – deca su stajala u redu kako bi se fotografisla sa simpatičnim gepardom dok su prolaznici bili radoznali da osete duh Južne Afrike u centru Beograda. Ali to nije sve – 27. marta Zakumi će biti postavljen u tržnom centru zakumi_beograd_1„Ušće“, i svi zainteresovani ljubitelji fudbala će moći da se fotografišu sa Zakumijem od 14,00 do 19,00.

Kompanija Visa je 1. marta pokrenula marketinšku kampanju povodom FIFA Svetskog prvenstva 2010, koja će trajati do 30. aprila, tokom koje će svi korisnici Visa kartica biti u jedinstvenoj prilici da osvoje put za dvoje na FIFA Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi i da uživaju u najvećoj svetskoj fudbalskoj manifestaciji. Sve što je potrebno da korisnici Visa kartica urade jeste da plaćaju Visa ili Visa Electron karticama i time automatski postanu učesnici nagradne igre. Korisnik kartice učestvuje u igri prilikom svake nove transakcije i tako povećava šansu da osvoji nagradu.

Povezana vest:  Falke: Strast prema fudbalu je veća u Italiji nego u Španiji

Srećni dobitnik će osvojiti karte za utakmicu Srbija – Nemačka, četvorodnevni smeštaj u ekskluzivnom hotelu i 200 američkih dolara na Visa poklon kartici, specijalnu turu obilaska grada i karte za još jednu sjajnu fudbalsku utakmicu.

zakumi_beograd_2Takođe, postoji i dodatni razlog za sve korisnike Visa kartica da tokom kampanje prilikom svake kupovine koriste svoje kartice. Stotinu obožavatelja fudbala koji naprave najveći promet Visa ili Visa Electron karticama u toku promotivnog perioda, dobiće repliku zvanične lopte sa Svetskog fudbalskog prvenstva.

Povezana vest:  Murinju utakmica suspenzije i 50.000 funti kazne

-Drago nam je što je Zakumi stigao u Beograd, jer je na taj način kompanija Visa dodatno pokazala da deli radost sa ljubiteljima fudbala u susret Svetskom prvenstvu. Građani će biti u prilici da se fotografišu sa Zakumijem i imaće uspomenu na Svetsko prvenstvo na koje se reprezentacija Srbije direktno plasirala. Ovo je jedan od načina na koji kompanija Visa  promoviše sportski duh kao i želja da podsetimo ljude koliko je jednostavno i sigurno plaćati svakodnevnu robu i usluge pomoću Visa kartica – izjavio je Vladimir Đorđević, direktor kompanije Visa Inc. za Srbiju.

Visa je zvanična platna kartica Svetskog prvenstva u fudbalu 2010. godine, tako da će, osim gotovinom, jedino Visa karticama biti moguće plaćati na prodajnim mestima na stadionu.

Povezana vest:  Ranijeri ostaje,Lester nudi nove ugovore i Vardiju, Marezu..

Partnerstvo između kompanije Visa i Međunarodne fudbalske asocijacije doprinelo je da vodeći brend u industriji platnih kartica bude doveden u vezu sa fudbalom, najpopularnijim sportom na svetu. Visa je FIFA-in partner od 2007. godine i polaže celokupna prava na široki spektar FIFA događaja i takmičenja kao što su: FIFA Svetski kup, FIFA Svetski kup za žene, FIFA Kup konfederacija, FIFA Klub Svetski kup, FIFA U-20 Svetski kup, FIFA U-17 Svetski kup, FIFA interaktivni Svetski kup, FIFA Svetski kup fudbala na plaži, FIFA U-20 Svetski kup za žene, FIFA U-17 Svetski kup za žene kao i FIFA Futsal Svetski kup.