Trener fudbalera Mančester junajteda Žoze Morinjo rekao je da je večeras Liverpul bio jači i dodao da njegova ekipa nije dovoljno fizički spremna.

„Jači tim je pobedio, ali pobedili su u periodu u kojem nisu bili jači od nas. U prvih 20 minuta utakmice bila je velika razlika medju ekipama. Oni su bili jači i bolji, sve su radili bolje od nas. Ali, u trenucima kada je opao tempo meča, Liverpul je pao, centralni bekovi su šutirali sa 30, 40 metara, pošto nisu mogli da šutnu iz opasne zone“, rekao je Morinjo za britanske medije.

Povezana vest:  Drulić operisan i van životne opasnosti

Liverpul je pobedio Junajted sa 3:1 i popeo se na prvo mesto na tabeli.

„Igrali su dali sve, a kada daju sve od sebe, nikad nisam nezadovoljan njima. Igraju u odnosu na svoj kvalitet, isto kao i protivnik. Liverpul je brz, agresivan, dobar fizički, igraju 200 na sat sa loptom i bez nje. Još sam umoran od gledanja (Endrua) Robertsona, mislim da on trči sprint na 100 metara svakog minuta, a to su kvaliteti“, naveo je Morinjo.
On je rekao da njegova ekipa nije dovoljno fizički spremna.

Povezana vest:  Viljareal ubedljivo pobedio Levante

„Imamo mnogo problema vezano za fizičku pripremu. Imamo mnogo problema, pošto su neki od nnih stalno povredjeni. To nije iz mog vremena u klubu, nego i pre mene“, naveo je Morinjo.