vujosevic_partizan_bamer 

Vujošević: Prijateljstvo sa Dodikom ne važi na terenu
 
Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je danas da dobri odnosi sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom neće sprečiti crno-bele u pokušaju da pobede Igokeu u derbi meču 11. kola Jadranske lige.
Poznato je da je Dodik veliki navijač Partizana, ali i Igokee, na čijem čelu je njegov brat Goran Dodik.
-Dobro je poznato da postoji prijateljstvo čelnih ljudi Partizana sa Miloradom Dodikom, što je nešto vredno i traje već niz godina. Međutim, taj osećaj raširenih ruku biće samo do onog momenta dok se ne budemo pojavili na parketu. Učinićemo sve da posle ove utakmice ostanemo usamljeni na prvom mestu na tabeli – rekao je Vujošević za klupski sajt.
Igokea i Partizan imaju isti broj bodova i nalaze se na vrhu tabele sa skorom 8-2, a tim iz Laktaša je na prvoj poziciji zbog bolje koš razlike.
Trener crno-belih je podsetio da ekipe Igokee od početka sezone igra jednu utakmicu nedeljno i da će maksimalno spremna i motivisana dočekati Partizan.
-Motivacije i želje za pobedom neće nedostajati ni nama. Svesni smo da nas čeka veoma teška utakmica i da bi nam eventualna pobeda mnogo značila u nastavku takmičenja. Igokea je veoma iskusan tim i ne treba da se postavlja pitanje zbog čega dele prvu poziciju sa nama – dodao je Vujošević.
Utakmica Igokea – Partizan biće odigrana sutra od 20.30 u Laktašima.
Povezana vest:  DO 18 GODINA, Srbija - Litvanija 73:69