NAVIJACI_ARENA_1APRIL
Navijači Partizana uz košarkaše u Zadru?
 
Košarkaše Partizana sutra u Zadru očekuje tradicionalno teško gostovanje, ali veću pažnju od košarke izazvala su informacije da će u Dalmaciju doputovati grupa navijača crno-belih, kao i da će meču prisustvovati oslobođeni haški general Ante Gotovina.
 -Dobili smo informaciju da bi grupa navijača Partizana organizovano htela da dođe u sredu na utakmicu. Nikakvu odluku o tomu još nismo doneli, a verovatno hoćemo u utorak – rekao hrvatskim medijima sportski direktor Zadra Branko Skroče.
 On je apelovao i na navijače svog kluba na utakmicu ne dolaze sa nepotrebnim „rekvizitima“, upaljačima, metalnim novčićima i ostalim tvrdim predmetima.
 Najavu da bi u hali Krešimir Ćosić u Zadru trebalo da bude i Ante Gotovina prokomentarisao je i trener Partizana Duško Vujošević.
 -Kao i kada je bila utakmica sa Cedevitom u Beogradu, izneo sam tada svoj stav da treba odvojiti košarku od politike. Taj stav apsolutno imam i sada. A što se tiče najave, po onome što znam o njemu i što sam pročitao, mislim da će gospodin Gotovina biti mudriji od iste – rekao je Vujošević.
 Trener crno-belih zbog suspenzije neće sa klupe voditi ekipu u Zadru, a tu ulogu preuzeće njegov pomoćnik Velimir Gašić.
 Na prvoj utakmici dva tima Partizan je uz dosta muke savladao Zadar, a Vujošević na toj utakmici isključen zbog sukoba sa sudijama.
 Utakmica 14. kola Jadranske lige između Zadra i Partizana igra se sutra od 20 sati.
 
 
Povezana vest:  Četiri zemlje povukle kandidaturu za EP 2015.