publika_zvezda

EVROKUP

Policija pola sata pre meča zatvorila ulaze u halu Pionir

 

Ulaz na tribine beogradske hale Pionir pred utakmicu između Crvene zvezde i Galatasaraja u drugom kolu Evrokupa koja počinje u 19.30 zatvoreni su pola sata pred početak pošto je policija napravila kordon na stepenicama. U halu ne mogu da uđu čak ni oni kojim imaju karte, a prisutni policajci rekli su da je to „zato što je Pionir pun“.

Povezana vest:  NBA VESTI, Nova pobeda Indijane

U tom trenutku oko hale se nalazilo više hiljada ljudi, a vecih incidenata nije bilo. Kod ulaza C u jednom trenutku veliko gužvu napravila je kolona vozila sa rotacijom koja je na utakmicu dovezla prvog potprdsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića, što je izazvalo malo koškanje između navijača i policije.

Četiri automobila su pokušala da se probiju do same hale, ali su zbog gužve morali da se vrate na parking obližnjeg objekta, potom je Vučić u pratnji obezbeđenja peške došao do hale, a jedan deo navijača u Pioniru pozdravio ga je aplauzom.

Povezana vest:  Filipovski: Čast mi je, ali i obaveza da pružim maksimum

Pred sam početak utakmice hala Pionir je bila prepuna. Crvena zvezda i Galatasaraj igraju od 19.30 utakmicu drugog kola Grupe L Evrokupa.