NAVIJACI cz

Oštećeni navijači Zvezde za vikend mogu da zamene karte

Košarkaški klub Crvena zvezda objavio je danas da svi navijači koji nisu ušli u halu Pionir na utakmicu sa Galatasarajom u Evrokupu, a imali su ulaznice, za vikend mogu da zamene karte i prisustvuju meču sa Uniksom u sredu. 
Zamena će se vršiti u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu u subotu i nedelju, 26. i 27. januara, od 10.00 do 18.00, a navijači će uz ulaznicu morati da ponesu i ličnu kartu. 
-Još jednom moram da istaknem da nam je veoma žao što pojedini navijači sa uredno kupljenim ulaznicama nisu bili u mogućnosti da prate meč sa Galatasarejom. Iz tog razloga već su preduzeti koraci da se to više ne ponovi – rekao je direktor Zvezde Davor Ristović. 
On je kazao da se nada da oštećeni navijači imaju razumevanja. 
-Nadam se da su oštećeni navijači imali razumevanja, a mogućnost da zamene svoje neiskorišćene ulaznice za karte za meč sa Uniksom je najmanje što smo mogli da uradimo – istakao je Ristović. 
Do toga je došlo pošto je policija prošle srede, pola sata pred početak utakmice sa Galatasarajom zatvorila sve ulaze u halu Pionir, ispred koje je ostalo više hiljada ljudi, a deo njih je imao ulaznicu. 
Kako su tada rekli prisutni policajci, ulazi u dvoranu zatvoreni su jer je „hala bila puna“. Utakmica sa Uniksom igraće se u sredu, 30. januara od 19.30. 

Povezana vest:  adidas vodi na Final four ABA lige