dusko vujosevic kzs feb 2013 (2)

Vujošević: Namučila nas je zonska odbrana Mege

Trener Partizana Duško Vujošević ocenio je da je njegove košarkaše namučila zonska odbrana Mega Vizure u današnjem polufinalu završnog turnira Kupa Radivoja Koraća u Kragujevcu, ali da je presudio kvalitet crno-belih.

-Zadovoljan sam pobedom i plasmanom u finale kupa. Utakmica je bila teška, a Mega je odlično iskoristila to što nije imala imperative pobede, već htela samo da pokaže svoju snagu. Namučila nas je zona 35 minuta, a odlična postavka Bobana Marjanovića psihološki je poremetila igru centara u napadu – rekao je Vujošević novinarima posle meča.

Povezana vest:  EVROLIGA, REZULTATI, Real poražen u Kaunasu, poznati parovi četvrtfinala

Partizan je posle neizvesnog meča u poslednja tri minuta konačno prelomio meč i pobedio sa 87:77.

-Kvalitet je bio na našoj strani. Na početku meča smo ušli u ritam Mege i to nam je otežalo posao. Naši protivnici su se krvavo borili, igrali hrabro, a trener im je nametnuo muški karakter… Čekamo protivnika za finale i nadamo se odličnoj utakmici – rekao je Vujošević.

Povezana vest:  Obaveštenje o ulaznicama za F4 do kraja nedelje

Trener Mega Vizure Dejan Milojević rekao je da je njegov tim ispunio cilj, a to je da pokaže da je dobar tim.

-Ispunili smo cilj i pokazali smo da smo dobra ekipa i da nismo slučajno prvi u srpskoj ligi i da ne napadamo slučajno Jadransku ligu. Odigrali smo hrabro, znali smo šta nas čeka protiv Partizana… držali smo se 35 minuta, ali je Partizan dobro šutirao za tri i rutinski je priveo meč kraju – rekao je Milojević.

Povezana vest:  Partizan ubedljiv protiv Metalca