zvezda partizan finale navijaci
Todorić: Sada smo gori i od Grka!
 
Finalni meč završnog turnira između Partizana i Crvene zvezde u Kragujevcu prekinut je ranije večeras u 26. minutu pri rezultatu 43:43 zbog velikih navijačkih nereda.
Novinari nisu uspeli da dođu do izjave nekog iz tabora Zvezde, ali je sportski direktor Partizana Dragan Todorić odlučio da iskaže svoje nezadovoljstvo.
-Ovo nije ništa novo, ovo je Srbija. Sada smo postali gori i od Grka, kod njih je bio prekid od sat vremena. Mora da se sedne za sto i da se vidi kako ćemo da izađemo iz svega ovoga – izjavio je Todorić, naglašavajući da je „zadat još jedan udarac košarci, koja i nije u zdravom stanju“.
-Igrači su pokazali da su sportski prijatelji, pa tek onda protivnici, ali to je nedovoljno u ovakvoj situaciji – poručio je sportski direktor crno-belih.
On je dodao da naredni derbi neće biti odigran u nedelju.
-Ne verujem da će biti u narednih sedam dana. Taj meč bi trebalo da se igra sa publikom u Pioniru, gde je Zvezda domaćin. Videćeemo šta će biti – rekao je Todorić.
Nastavak prekinute utakmice finala Kupa Koraća između Partizana i Crvene zvezde biće odigran sutra od 19 sati bez prisustva publike.
Povezana vest:  Garbahosa ponovo u Malagi