Justin Bieber AMA 2012

Justin Bieber planira da emituje turneje u bioskopima

Kanadska teen pop zvezda Justin Bieber želi da omogući svojim fanovima koji nisu u prilici da dođu na njegove koncerte da dožive to iskustvo, pa planira da svoje buduće turneje i nastupe snima i emituje u bioskopima.

18-godišnji pevač došao je na ideju da emituje svoje koncerte za cenu bioskopske ulaznice, da bi na taj način pružio priliku svojim fanovima koji nisu u mogućnosti da plate kartu za koncert, da vide njegov nastup.

Povezana vest:  MTV premijera: Svi na pod! – Do kraja sveta

-Ulaznice za koncerte se jako brzo rasprodaju, što je sjajno – rekao je Justinov menadžer Scooter Braun i dodao:

-Ali Justin i ja smo razgovarali o svoj onoj deci koja nemaju mnogo novca i nisu u stanju da odu na koncert, kao i on pre nego što je postao poznat. On želi da snimi svaku svoju buduću turneju i da je pušta u bioskopima tokom jednog vikenda, da bi klinci mogli da dožive to iskustvo za mnogo manje novca.

Povezana vest:  „Indigo" - trep singl sezone

Pored toga što će izaći u susret svojim brojnim fanovima, Justin će na taj način i sam zaraditi dosta novca, s obzirom da je njegov 3D koncertni film “Never Say Never” zaradio neverovatnih 100 miliona dolara. Ipak, Scooter insistira na tome da Justinov glavni motiv za ovaj potez nije novac.