vujosevic_slavlje_makabiPOSLE MEČA PARTIZAN – MAKABI

Vujošević: Zasluženo do pobede! Geršon: Biće pet utakmica

 

Trijumf koji daje velike šanse da ekipa beogradskog Partizana krene na fajnal for postignut je u utorak uveče u Beogradskoj arena. Ekipa Partizana predvođena trenerom Duška Vujoševića koji je izjavio da su crno beli zasluženo stigli do pobede nad Makabijem rezultatom 81:73 u trećem meču četvrtfinala Evrolige.

Povezana vest:  NBA VESTI, Pobeda Golden Stejta, Vašington bolji od Lejkersa

-Srećan sam zbog pobede u spektakularnom ambijentu. Hvala navijačima na podršci. Odigrali smo dobro i čvrsto, pre svega u odbrani, što je nateralo Makabi na greške. Nekim nerezonskim šutevima smo ih vratili u igru, ali smo iskontrolisali meč do kraja. Pohvalio bih Vraneša. U četvrtak mora sve da bude na još većem nivou – rekao je Vujošević posle meča.

Partizan je poveo 2:1 u četvrtfinalnoj seriji, koja se igra na tri pobede. Crno belima je za plasman na Fajnal for potrebna još jedna pobeda a sledeća utakmica na program je 1. Aprila a I ta se igra u Beogradskoj arena. Karte i za tu utakmicu su rasprodate!

Povezana vest:  Stankoviću uručena nagrada za životno delo

Trener poražene ekipe – Makabija, Pini Geršon izjavio je da veruje da njegov tim ima šanse da ostvari konačan trijumf u četvrtfinalnoj seriji.

-Meč je presudilo 19 ofanzivnih skokova Partizana i naših 18 izgubljenih lopti. Partizan nije bolja ekipa od nas i verujem da možemo da ostvarimo pobedu u drugom meču u Beogradu. Nadam se da ćemo trijumfovati u četvrtfinalnoj seriji i obezbediti plasman na Fajnal for. Rekao sam i pre meča da domaći teren u startu daje 10 poena razlike, a tako je i bilo – rekao je trener Makabija.

Povezana vest:  SP TURSKA 2010, Rezultati utakmica trećeg kola i tabele