maljkovic 2012

Maljkovićeva: U Kupu nema favorita

Trener košarkašica Partizana Marina Maljković rekla je danas da nijedan klub nije favorit za osvajanje trofeja u Kupu Milana Cige Vasojevića. 
-Svi učesnici finalnog turnira Kupa imaju apsolutno pođednake šanse ove godine. Plasman su ostvarili veoma dobri timovi. Mi ćemo se truditi da odigramo dobro, da pokažemo kvalitetnu košarku. Očekujem da će biti i kvalitetno suđenje – rekla je Maljkovićeva. 
Završni turnir Kupa Milana Cige Vasojevića igra se u Lazarevcu, a u prvom četvrtfinalu od 17 sati sutra igraju Vojvodina i Šabac. Posle tog meča, od 19.30 na programu je duel Partizana i Crvene zvezde. Pobednici tih utakmica činiće prvi polufinalni par. 
U petak se igraju preostali četvrtfinalni mečevi, od 17 sati počinje duel Radivoj Korać – Radnički, dok od 19.30 igraju Vršac i Jagodina. 
Polufinalne utakmice igraju se u subotu od 17 i 19.30, dok je finale zakazano za nedelju od 18 sati. Trofej brani ekipa Partizana. 
-Crvena zvezda ima talentovan i mlad tim i očekujem veoma tešku utakmicu. Posle turnira u Rumi i Smederevu, treću godinu uzastopno Partizan u četvrtfinalu Kupa igra protiv crveno-belih – rekla je trener Partizana. 
Kapiten crno-belih Milica Dabović rekla je da samo uz kvalitetan pristup i veliku ozbiljnost ekipa može da odbrani trofej. 
-Mi jesmo favoriti na papiru, ali papir ne igra. Moramo dati sve od sebe na terenu, jer ćemo igrati protiv kvalitetnih rivala. Verujem u moje saigračice i u konačni trijumf – rekla je Dabovićeva. 

Povezana vest:  Peković, Raduljica i Katić spremni za novu sezonu