vukoicic pressVukoičić: Ne bavimo se kalkulacijama

Trener košarkaša Crvene zvezde Vlada Vukoičić demantovao je medijske spekulacije da bi njegov tim mogao da kalkuliše u meču poslednjeg kola regionalne Jadranske lige protiv Radničkog i da navodno „bira“ s kim će se sastati u polufinalu završnog turnira.
Crveno-beli, koji su sigurno drugoplasirani u ligaškom delu regionalnog takmičenja, sutrašnjom pobedom u dvorani Jezero na fajnal-foru bi išli na Partizan, pod uslovom da crno-beli u Pioniru savladaju Solnok, dok ih eventualni poraz vodi na Kragujevčane.
-Ne znam koji su motivi, želje, i ne znam ko su ljudi koji se bave kalkulacijama, mi sigurno ne. Za nas je najvažnije da dobro treniramo i igramo, da imamo što više raspoloženih igrača, u tom slučaju ime protivnika postaje manje bitno. Mnogo toga može da se desi u narednih mesec dana – kazao je Vukoičić.
Trener crveno-belih očekuje da će njegovi izabranici odigrati dobro i da će materijalizovati odličan rad na treninzima poslednjih nedelja.
-Verujem da će nam se predan rad isplatiti, da ćemo igrati bolje i da ćemo pobeđivati. Kragujevčani su u dobroj poziciji, ostvarili su primarni cilj, izlazak u Evropu, i obezbedili plasman na fajnal-for, čemu su se nadali i stremili. Oni su vrlo ozbiljan i kvalitetan tim, dvorana Jezero važi za veoma težak gostujući teren, i mislim da će ova utakmica biti prava završnica Jadranske lige – istakao je Vukoičić, dodajući da će za duel sa Kragujevčanima crveno-beli biti jači za povratnika u tim, Eltona Brauna.
-Ovo će biti dobro prilika da proverimo u kakvom je stanju i šta od njega možemo da očekujemo u nastavku sezone. Utakmica sa Radničkim biće prava provera za to. Izostaće Vuk Radivojević zbog problema sa kolenom, neće trenirati nekoliko dana, ali očekujem da njegova pauza neće biti duga – kazao je Vukoičić.
Utakmica poslednjeg 26. kola Jadranske lige između Radničkog i Crvene zvezde na programu je sutra u Kragujevcu od 20 sati.

Povezana vest:  NBA VESTI, Nova pobeda Jute