Partizan Radnicki lucic

Lučić se u četvrtak priključuje timu, počeo da trenira

Kapiten Partizana Vladimir Lučić imao je danas prvi trening posle povrede, a u četvrtak će početi da radi sa ekipom, za koju je ocenio da igra sve bolje.
-Imao sam danas prvi trening, radim još individualno, a od četvrtka počinjem sa ekipom. Leđa su sada mnogo bolje. Mišići su se opustili i u dobrom su stanju…Još boli i očekujem da će tako biti u narednom periodu, ali u granicama koje mogu da kontrolišem i treniram – rekao je Lučić grupi novinara u Beogradu.
Kapiten Partizana povređen je više od 10 dana, zbog čega nije igrao u prva tri kola Superlige. On je objasnio da se nije povredio u konkretnom trenutku i da povređu leđa nije izazvalo ništa specifično.
-Imali smo slobodno pre podne, pojavio mi se bol koji se samo pojačavao. Večernji trening nisam uspeo da završim i od tada sam na terapiji – rekao je krilni košarkaš.
Partizan igra odlično u Superligi. Pre početka tog takmičenja, ekipu je napustio Dru Gordon, a u prošlom meču nije bilo suspendovanog Davisa Bertansa. Uprkos svemu, crno-beli su ubeležili sve tri pobede i igrali sigurno.
-Odlično igraju, mnogo bolje nego kad sam ja bio tu – rekao je Lučić i nasmejao novinare.
-Bez sve šale, igraju izvanredno. Pobeda u derbiju je podigla samopouzdanje pojedinaca i ekipe. Nadam se da će nastaviti da igraju ovako dobro i da će povratak Bertansa i kasnije mene podići formu I partije ekipe – rekao je Lučić.
U Superligi su se istakli i Nemanja Gordić i Žofre Lovernj, a ceo tim je nadoknadio odsustvo povređenih i suspendovanih.
-Dubina ekipe je vrlo važna, pokazuje koliki kvalitet imamo i koliko nam je ‘dugačka klupa’…No, najvažniji period tek predstoji I čekaju nas najvažnije utakmice – rekao je Lučić.

Povezana vest:  EVROLIGA, Rezultati večerašnjih mečeva petog kola i tabele grupa