partizan besiktas slavlje

Gašić: Pravi pristup doneo igru i rezultat

Pomoćni trener košarkaša Partizana Velimir Gašić rekao je posle današnje pobede nad užičkom Slobodom da su igrači na pravi način pristupili utakmici i kontrolisali igru od prvog do poslednjeg minuta.
-Užice ima domaći teren koji ume da bude neprijatan ako se u meč ne uđe na pravi način. Mi nismo hteli da napravimo tu grešku. Igrači su imali veoma kvalitetan pristup, uspeli smo da nametnemo igru i ritam koji nam odgovara. Kontrolisali smo rezultat i sve je na terenu išlo u našu korist – kazao je Gašić novinarima posle utakmice.
On je danas vodio ekipu, drugi meč zaredom, zbog suspenzije glavnog trenera Partizana Duška Vujoševića, a crno-beli su u Užicu slavili sa 82:63 u četvrtom kolu Superlige.
Trener Slobode Vladimir Đokić kazao je da je Partizan zasluženo pobedio i potvrdio šampionske ambicije.
-Partizan je bio dominantan, shvatio nas je veoma ozbiljno i to je njihov dodatni kvalitet. Moji igrači su možda sa malo više respekta ušli u utakmicu. Naše ambicije u ovoj ligi su da pružimo što jači otpor najboljim timovima, dok Partizan ima cilj da osvoji titulu i danas je zasluženo pobedio – rekao je Đokić.

Povezana vest:  Valjevski Metalac promenio tim