danilovic krusevac

Vujošević: Sramota je da se ovako piše o Daniloviću

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević izrazio je danas nezadovoljstvo izveštavanjem medija o incidentu sa prijateljem koji je doživeo predsednik tog kluba Predrag Danilović i pozvao udruženja novinara da se time pozabave.
-Danilović nije zaslužio ovakav medijski tretman jer je on čovek i košarkaš koji je zadužio zemlju rezultatima koje je ostvario – rekao je Vujošević na redovnoj konferenciji posle utakmice u Valjevu između Partizana i Metalaca (88:62).
-Niko nije srećan zbog nesreće koja se dogodila Daniloviću – rekao je Vujošević i dodao da „nema smisla provlačiti čoveka kroz blato“.
Vujošević je pozvao udruženja novinara, da se pozabave načinom na koji je pisano o Daniloviću „ako znaju šta je moral“.
-Danilović je u Urgentni cnetar došao u teškom stanju, ko može da tvrdi da li je bio pijan ili nije, što je tema nekih medija – kazao je on. 
Vujoševic je takođe zamerio pojedinim političarima na neodmernim izjavama koje su potom pogrešno impretirene. Predrag Danilović ranjen je u noći između petka i subote nožem u jednom restoranu u Košutnjaku, nakon čega je operisan u Urgentnom centru u Beogradu, gde se oporavlja.

Povezana vest:  Važna pobeda Mege u borbi za opstanak