Jose Mourinho Press

Uprava Reala danas raspravlja o Morinju

Sastanak Odbora direktora fudbalskog kluba Real Madrid održaće se danas, a jedna od tema mogla bi da bude odlazak trenera Žozea Morinja i dovođenje Karla Ančelotija iz Pari Sen Žermena. 
-Danas će se održati sastanak Odbora direktora kluba, kao i svake nedelje. Ne znam temu sastanka i o čemu će razgovarati – rekao je portparol Real Madrida za agenciju AFP. 
Francuski mediji navode da će jedna od tema biti mogući odlazak trenera Žozea Morinja. Real ove sezone nije osvojio nijedan trofej, nije uspeo da odbrani šampionsku titulu, niti ostvario zapažen rezultat u Ligi šampiona, a u petak je izgubio u finalu Kupa kralja od gradskog rivala Atletika (2:1).
Morinjo je posle te utakmice rekao da će pitanje njegove budućnosti u klubu biti odlučeno „pre završetka sezone“. Mediji navode da će se Morinjo vratiti u Čelsi i da će ga na „Santjago Bernabeuu“ zameniti Karlo Ančeloti, koji je ove sezone osvojio šampionsku titulu sa Pari Sen Žermenom. Ančeloti je sinoć rekao da želi da ode iz francuskog kluba, a da je Real „jedna od mogućnosti“. 
Iz uprave Pari Sen Žermena ukazali su da Ančeloti ima još godinu dana ugovora i da će, ako bude potrebno, pred sudom štititi svoje interese. 

Povezana vest:  SUPERLIGA SRBIJE, Bjelica MVP šestog kola