zeljko obradovic panatenaikosObradović: U Evroligi nema lakih protivnika

Trener Fenerbahčea Željko Obradović rekao je danas da u Evroligi nema lakih protivnika i da će njegovi košarkaši morati motivisano da igraju protiv svake ekipe.
Žrebom u Barseloni određeno je da će se Fenerbahče u predstojećoj sezoni u Evroligi takmičiti u Grupi A sa Barselonom, CSKA iz Moskve, Partizanom, Budiveljnikom i Nanterom.
Obradović je početkom nedelje preuzeo Fenerbahče i rekao da će pokušati da napravi veliki uspeh sa klubom iz Istanbula.
-Ne treba govoriti ništa pre početka takmičenja. Imamo teške protivnike, ali prvo moramo da vidimo kakve će oni imati ekipe. Svako od njih je težak rival. U Evroligi nema lakih. Moramo da izgradimo naš tim i odigramo motivisano protiv svake ekipe -rekao je Obradović za klupski sajt.
On je istakao da je prioritet kluba da zadrži pojedine igrače, da će morati da odgleda snimke utakmica, ali da ne treba brinuti za budućnost kluba.
-Mislim da ćemo imati dobru ekipu kojom će navijači biti zadovoljni. Želimo da zadržimo pojedine igrače, a veoma su nam važni mladi košarkši. Zbog toga mi je potrebno više vremena, da vidim kako igraju u svojim reprezentativnim selekcijama. Ne treba brinuti za budućnost kluba – rekao je Obradović.

Povezana vest:  Muslin: Poslednji stepenik je uvek najteži