Mesina: Igraćemo u zanimljivoj grupi

Trener CSKA iz Moskve Etore Mesina rekao je danas da je njegova ekipa žrebom dobila zanimljivu grupi u Evroligi, ali da će njegovi košarkaši morati da igraju odgovorno, kako bi se plasirali u TOP 16 fazu.
Žrebom u Barseloni određeno je da će se CSKA u predstojećoj sezoni u Evroligi takmičiti u Grupi A sa Barselonom, Fenerbahčeom, Partizanom, Budiveljnikom i Nanterom.
-Dobili smo zanimljivu grupu, ali moramo da sačekamo kraj leta i vidimo snagu tih ekipa, da vidimo konačne sastave. Dobili smo klubove koje uobičajeno dobijamo – Barselonu, Fenerbahče i Partizan. Tu su i Budiveljnik i Nanter, koji će igrati sa mnogo entuzijazma u prvoj sezoni u Evroligi – rekao je Mesina za klupski sajt.
-Očekujemo da ćemo igrati 10 teških utakmica. Moramo da igramo odgovorno u svakoj, kako bismo se plasirali u TOP 16 fazu – dodao je on.
Predsednik CSKA Andrej Vatutin rekao je da tri ekipe iz Grupe A imaju kvalitet da igraju na „fajnal foru“ u Milanu.
-Sezona će biti zanimljivija nego prehodna, a naš klub mora da radi jače kako bi igrao bolje. Mislim da tri ekipe iz naše grupe mogu da igraju na ‘fajnal foru’. Zadovoljan sam što su poznati klubovi u našoj grupi – rekao je on.
Vatutin je rekao i da je dobra odluka da se završni turnir igra u Milanu, pošto će navijačima biti lakše da putuju u Italiju.

Povezana vest:  Bulut jedini Evropljanin u Njujorku