VUJOSEVIC_ARENA_1APRILVujošević očekuje veliku borbu protiv Kragujevčana

 

U drugom kolu šampionata Srbije košarkaši Partizana sutra dočekuju kragujevački Radnički, a šef stručnog štaba „crno-belih“ Duško Vujošević očekuje mnogo teži posao nego na startu Super lige protiv Tamiša.

-U drugom kolu imamo mnogo jačeg protivnika nego u subotu. Radnički je ove godine napravio fantastičan rezultat u NLB ligi, koji niko nije očekivao. Nošen tim saznanjem i tom motivacijom, Kragujevčani će sigurno uraditi sve da budu među četiri nabolja tima u našem prvenstvu, kako bi i naredne sezone igrali u regionalnom takmkičenju – rekao je Vujošević.

Povezana vest:  Ruskinje nove evropske prvakinje u košarci

Partizan je na startu šampionata Srbije savladao pančevački Tamiš sa 93:52, dok je Radnički na svom terenu pobedio Metalac sa 82:68, što potvrđuje da su sutrašnji protivnici u dobroj formi.

Partizan i Radnički su se u ovoj sezoni sastajali dva puta u NLB ligi. U prvom meču u Kragujevcu „crno-beli“ su slavili sa 73:67, dok je u Beogradu bilo 85:62 za šampiona Srbije.

Povezana vest:  Juniori Srbije u finalu prvenstva Evrope

-Relativno skoro smo protiv Radničkog odigrali veoma tešku utakmicu, kada je njima to mnogo manje značilo nego sada. Očekujem kvalitetan i u odnosu na poslednji susret jači Radnički. Već i sama činjenica da su pojačali tim, govori da imaju ambiciju da se plasiraju u plej of – rekao je Vujošević.

Duel između Partizana i Radničkog na programu je u hali „Pionir“ sutra od 18 časova.

Povezana vest:  Zvezda kažnjena novčano, visoka kazna za Vujoševića