demarkus nelsonNelson želi bolje rezultate u predstojećoj sezoni

Košarkaš Crvene zvezde Demarkus Nelson rekao je danas da je svestan velikih očekivanja ljudi i navijača i da njegova ekipa u predstojećoj sezoni želi da ostvari bolje rezultate nego u prethodnoj. Nelson je u utorak sa odmora doputovao u Beograd i priključiće se pripremama ekipe na Zlatiboru.
-Svestan sam da će se od mene očekivati mnogo više. Više će očekivati stručni štab, saigrači, ali i navijači. To može da bude dodatni pritisak, ali spreman sam na to. Želim da ova sezona bude uspešnija nego prethodna, to je jedan od razloga zbog kojeg sam ostao, jer smatram da to možemo da ostvarimo – rekao je Nelson za klupski sajt.
On je dodao da je i tokom odmora individualno trenirao, da je spreman i motivisan za rad.
-Poslednjih dvadesetak dana sam trenirao u jednom trening kampu u Las Vegasu. Fizički se dobro osećam i veoma sam motivisan za rad, jer ćemo ove sezone imati više izazova. Tu pre svega mislim na utakmice u Evroligi – dodao je Nelson, prvi Amerikanac u istoriji Crvene zvezde koji je produžio ugovor sa klubom.
Nelson je u prošle sezone u Jadranskoj ligi prosečno postizao 8,6 poena, 3,7 skokova i 3,6 asistencija po utakmici. Košarkaši Zvezde su prošle sezone osvojili Kup Radivoja Koraća, igrali su i u dva finala – Jadranske i domaće Superlige, a oba takmičenja osvojio je Partizan.

Povezana vest:  Srbija poražena od Italije u Trstu