KK Partizan Logo copyKinsi: Očekujem najbolje u Partizanu

Novi košarkaš Partizana, Amerikanac Terens Kinsi rekao je danas da očekuje dobre rezultate u crno-belom dresu ove sezone i naveo da se raduje igranju pred punim tribinama u hali Pionir.
-Očekujem samo najbolje. Ne želim da postavljam limite, u smislu, hajde da osvojimo Evroligu i šampionat, samo želim da idemo utakmicu po utakmicu. Da pobedimo koliko je moguće više mečeva i to je ono što nas vodi, da napredujemo do naredne runde, pa one sledeće. Da budemo posvećeni, utakmicu po utakmicu, sa tim bih bio zadovoljan – kazao je Kinsi za sajt Partizana.
On je sinoć doputovao u Beograd i pravo sa aerodroma otišao je u halu Pionir gde je Partizan igrao prijateljski meč sa Radničkim iz Kragujevca.
-Grad je mnogo lep. Trener deluje zaista prijatno, i za sada svi ljudi u klubu koje sam upoznao su veoma srdačni – naveo je Amerikanac.
Kinsi je sa Partizanom potpisao ugovor na godinu dana, a nosiće dres sa brojem 21.
-To jeste moj datum rođenja, ali iz drugog razloga sam odabrao broj 21. To je bio broj mog dresa u srednjoj školi i mnogo uspomena me vezuje za njega. Moj deda je proveo mnogo vremena sa mnom na terenu, učio me košarci, kako na igralištu, tako i na terenu kasnije. Pre dve godine on je doživeo moždani udar i od tada nije u prilici da mi kaže šta misli o mojoj igri. Želim 21 ponovo, jer njega nikada neću zaboraviti i broj je posvećen njemu – objasnio je Kinsi.
On je već imao priliku da igra protiv Partizana u Pioniru, pre dve sezone kada je bio član turskog Efesa.
-Znam da navijači izvlače najbolje iz igrača i samo neka nastave da pružaju podršku kako su to radili svih ovih godina unazad i voleo bih kada bi bio u prilici da upoznam svakog od njih – zaključio je 29-godišnji krilni košarkaš.

Povezana vest:  Red Bull King of the Rock odložen zbog kiše