Trojke za sezonskuTradicionalno takmičenje “Trojkom do sezonske“

Kompanija NIS i Košarkaški klub Partizan tradicionlano su uoči početka nove sezone organizovali takmičenje „Trojkom do sezonske“. Tokom prethodne nedelje putem aplikacije na zvaničnoj Fejsbuk stranici kompanije NIS, nakon kviza znanja, formirane su četiri ekipe po 25 takmičara.
Takmičenje je održano u petak 27. septembra u večernjim časovima na terenima kluba Partizan na Kalemegdanu, gde su se takmičari borili za sezonsku kartu.
Posetioci, koji su došli da bodre učesnike, takođe su bili nagrađeni. Dobitnici lopte, oficijalnog dresa i sezonske ulaznice izvučeni su lutrijom. Prvotimci KK Partizana- Leo Vesterman, Bogdan Bogdanović i Đoko Šalić pozdravili su sve učesnike i posetioce ovog takmičenja. Uz dobru muziku, didžeja i navijačice ljubiteljima košarke provod je bio zagarantovan.
Kompanija NIS u okviru svog programa ,,Energija sporta“ uložila je ove godine preko 146 miliona dinara u sportske projekte. Cilj ovog NIS-ovog projekta jeste da podržava profesionalni i dečiji sport, ali i da promoviše zdrav način života.

Povezana vest:  Simonović: Kriv sam za poraz