dusko vujosevic par mega

Vujošević: Zadovoljan sam igrom, svestan sam oscilacija

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je večeras posle pobede njegovih igrača nad Mega Vizurom u Jadranskoj ligi da je zadovoljan trenutnom igrom, kao i da je razumljivo da u ovom periodu ima oscilacija u igri. 
-U principu zadovoljan sam startom Jadranske lige, pa i ovom utakmicom. Naravno, početak je sezone i nema se 40 punih minuta, ima oscilacija zbog različitog kvaliteta igrača i nedovoljne uigranosti, možda i težine treninga koji nisu dozirani baš u odnosu na predstojeću utakmicu, već na sve što nas čeka – rekao je Vujošević posle meča. 
Partizan je večeras u beogradskoj hali Pionir pobedio Mega Vizuru sa 88:65, a Vujošević je ocenio da gostujuća ekipa puna potencijala. 
-Mega Vizura je mlada ekipa koja prvi put igra u ovom takmičenju, imaju potencijal, tu su i dvojica igrača iz reprezentacije. Meni su se najviše svideli Nemanja Radović i Nemanja Dangubić, ali i oni imaju potencijal da odigraju bolje nego što su to uradili u pojedinim momentima – kazao je strateg crno-belih. 
Vujošević je zahvalio publici na podršci, na, kako je rekao, „časovima ljubavi“, i dodao da ekipa nema mnogo vremena za slavlje. 
-Okrećemo se sledećim utakmicama, nemamo puno vremena za pripreme. Krka je naš sledeći protivnik. Nadam se da ćemo i na gostovanju (u Sloveniji) pokazati da imamo pravi karakter – rekao je Vujošević. 

Povezana vest:  Marina Maljković: Emotivno i fizičko pražnjenje razlog ostavke