zvezdapp

Ulaznice za Radnički od petka u prodaji

Košarkaši Crvene zvezde Telekom u subotu, 12. oktobra u dvorani Pionir od 21 sat dočekuju kragujevački Radnički. Ova utakmica predstavlja derbi trećeg kola ABA lige i reprizu prošlosezonskog polufinala regionalnog takmičenja.
Ulaznice za ovu utakmicu će od petka moći da se kupe na svim prodajnim mestima Eventima (TC Ušće, Dom omladine, Kombank arena kao i u poslovnicama širom Srbije) od 10 časova. Takođe, karte za duel sa Kragujevčanima od petka će se prodavati i na blagajni Marakane od 10 do 20 sati, dok će se na biletarnici dvorane Pionir ulaznice prodavati u subotu od 15 sati pa sve do početka utakmice. Cene ulaznica su 300 (tribine), 550 (parter) i 1000 dinara (plava loža, bela loža i loža).
Karte za meč sa Radničkim moći će da se pribave i putem interneta i to na adresi www.eventim.rs, a sve dodatne informacije možete dobiti i putem telefona 0900 11 00 11 (cena poziva iz fiksne i mobilne mreže MTS-a iznosi 48 din/min. Porez je uračunat u cenu poziva).
Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom poziva sve svoje navijače da dođu na utakmicu protiv Radničkog i pruže podršku ekipi u veoma važnom duelu ABA lige. Takođe, svaka kupljena karta predstavlja i jedan od značajnih vidova pomoći klubu u kojoj svi oni koji vole Crvenu zvezdu na taj način mogu da učestvuju.
Podsećamo vas da na blagajni Marakane svakod dana od 10 do 20 sati možete kupiti sezonske ulaznice i na taj način na vreme rezervisati svoje mesto za sve mečeve Crvene zvezde Telekom koje bude igrala kao domaćin u Evroligi, ABA ligi, Super ligi Srbije i plej-ofu.

Povezana vest:  Endru Bogut propušta Olimpijske igre