dusko vujosevic par megaVujošević: Nisam zadovoljan terminom utakmice

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je danas da nije zadovoljan terminima koje Jadranska liga određue njegovom timu i činjenice što će crno-beli protiv Zadra igrati u nedelju od 21 sat.
-Utakmica zahteva potpunu koncentraciju i motivaciju, mislim da ćemo to i uraditi u nekom nezgodnom terminu. Nismo zadovoljni terminima koje imamo zbog televizije. Nedelja, 21 sat, nije idealno vreme za nas, ali ni za publiku. Verujem da ćemo dobiti utakmicu, da neće biti povreda – rekao je Vujošević na konferenciji za medije u hali Pionir.
Vujošević smatra da je veliki problem što klub, za razliku od Crvene zvezde, još nije potpisao ugovor sa nacionalnom avio kompanijom.
-Ogroman je problem kada putovanja nisu dobro organizovana, kao što je u slučaju sa putom u Barselonu u koju smo išli preko Istanbula. Ekipe koje imaju čarter letove su u prednosti. Borimo za sponzorski ugovor sa kompanijom Er Srbija. Vidim da je napravljen takav iskorak sa Zvezdom, nadam se da ćemo i mi biti u istoj situaciji – rekao je Vujošević.
On je dodao da ne razmišlja o angažovanju pojačanja.
-Nedostaje nam Bertans. Tim je tako koncipiran, imamo perspektivu. Radimo kao što smo radili do sada i nada se da će rezultati doći. Nemamo budžet ni za trenutni tim, a kamoli za pojačanja – poručio je Vujošević.
Utakmica 4. kola Jadranske lige između Partizana i Zadra na programu je sutra od 21 sat u hali Pionir.

Povezana vest:  Duško Vujošević ponovo deo reprezentacije Crne Gore