Mega vizura trener

JADRANSKA LIGA

Prva pobeda Mega Vizure, Cedevita nastavlja seriju trijumfa

Košarkaši beogradske Mega Vizure pobedili su večeras na svom parketu slovenačku Krku sa 78:74, dok je zagrebačka Cedevita sa 77:67 trijumfovala nad MZT-om iz Skoplja u utakmicama četvrtog kola regionalne Jadranske lige. 
Ekipa Mega Vizure je preokretom u drugom poluvremenu došla do prve pobede u regionalnom takmičenju, sa 78:74 (27:28, 19:21, 20:18, 12:7). Najbolji u pobedničkoj ekipi bio je Nemanja Radović sa 19 i pet skokova, dok je Nenad Miljenović zabeležio 13 poena.
U ekipi iz Novog Mesta istakli su se Edo Murić sa 21 poenom, a Jaka Klobučar i Jasmin Hukić dodali su po 11. Krka je tako zabeležila drugi poraz u ligi i trenutno zauzima četvrto mesto, dok je Mega 10. 
Cedevita je u Zagrebu bila bolja od makedonske ekipe koju predvodi srpski trener Vlada Vukoičić. U ekipi Cedevite najefikasniji je bio Jusuf Nurkić sa 16 poena, dok se u timu MZT-a istakao Gorgi Čekovski sa 23. 
Cedevita je ovom pobedom ostala jedina ekipa sa maksimalnim učinkom I nalazi se na prvom mestu, dok je MZT treći, sa po dve pobede i poraza. 

Povezana vest:  KSS: Izbeći susrete sa kosovskim selekcijama