dusko vujosevic par mega

Vujošević: Pristup košarkaša je bio za svaku pohvalu

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je danas da je pristup njegovih košarkaša u pobedi nad Zadrom bio za svaku pohvalu.
-Zadar je mnogo bolja ekipa nego što se to misli i ona neće sama da se pobedi, što je moglo da se vidi u prvoj čcetvrtini… Mi smo u seriji od dve važne utakmice. U petak je jedna od ključnih utakmica, a ovu danas su odigrali maksimalno ozbiljno, sa velikim zalaganjem i koncentracijom, što je za svaku pohvalu. Bilo je na nivou Partizana – rekao je Vujošević novinarima u Beogradu. 
Košarkaši Partizana ubedljivo su večeras u Beogradu pobedili ekipu Zadra sa 80:65 (22:18, 27:14, 14:14, 17:19) u četvrtom kolu Jadranske lige. Partizan u petak očekuje utakmica protiv Nantera u Evroligi u Beogradu. 
-Ova utakmica je bila dobar uvod za onu u petak, koja mora da se dobije i ja se nadam da će pritisak i stegnutost da se pretvori u borbu i želju da trijumfujemo – kazao je Vujošević. 
Pionir je večeras bio skoro popunjen, a Vujošević je priznao da nije očekivao toliku posetu. 
-Ja sam iznenađen ovolikom posetom, nedelja u devet je nezgodan termin, a još je i bila utakmica na televiziji. Naša publika je ponovo pokazala da nije turistička da ne dolazi da bude viđena, već da vidi one koje voli. Ja im se zahvaljujem na tome – naveo je trener Partizana. 
Trener Zadra Hrvoje Vlašić kazao je da njegov tim napravio mnogo gluposti i dozvolio Partizanu da napravi veliku razliku i tako reši meč. 
-Pravili smo mnogo gluposti u drugoj četvrtini, ni ja ne znam šta smo hteli time da postignemo. Tada je Partizan napravio razliku od 17, 20 poena, a protiv takvih ekipa to je realno gotova utakmica. Ja sam samo do kraja zahtevao discipline – rekao je Vlašić.

Povezana vest:  KOŠARKAŠKA LIGA SRBIJE, Završeno prvenstvo KLS