katic napadKatić: Ne smemo da potcenimo Solnok

Košarkaš Crvene zvezde Raško Katić poručio je danas da crveno-beli ne smeju da potcene sutrašnjeg protivnika u Jadranskoj ligi, mađarski Solnok.
-Prilično ih dobro poznajem i mislim da za nas neće biti nekih tajni. Njihov kvalitet predstavlja činjenica da su veoma uigrani, to je praktično identičan tim kao i prošle sezone, tako da moramo da budemo maksimalno angažovani – rekao je Katić.
On je dodao da su igrači veoma motivisani da pruže dobru partiju pred domaćom publikom.
-Ova utakmica ima veliku važnost za nas. Za nama je duel sa Makabijem u Evroligi i naporan povratak iz Tel Aviva, jer smo putovali celu noć, ali siguran sam da su svi igrači veoma motivisani da pred našom publikom pružimo još jednu dobru partiju i zabeležimo pobedu – rekjao je Katić.
On je dodao da je neophodno da Zvezda od početka mečca nametne svoj ritam.
-Neophodno je da od početka utakmice nametnemo naš ritam, da tokom svih 40 minuta držimo potreban nivo agresivnosti u odbrani i sprovedemo sve one stvari koje uvežbavamo na treningu. Ni po koju cenu ne smemo da potcenimo Solnok. Oni su ekipa koja mnogo bolje igra kod kuće, ali mi ih maksimalno raspektujemo“ – poručio je Katić.
Utakmica petog kola Jadranske lige između Crvene zvezde i Solnoka igra se sutra od 20,30 sati u dvorani „Pionir“.

Povezana vest:  EVROLIGA, Prvak Evrope bez Bazilea na početku sezone