aleksandar_trifunovic_trener_kkcz1SUPER LIGA SRBIJE

Crveno beli žele pobedu

 

Posle dva gostovanja i polovičnog uspeha, košakraši Crvene zvezde igraju prvu domaću utakmicu u ovosezonskoj Super ligi. Protivnik je ekipa Borca koja će kao i prošle sezone biti prvi gost timu sa Malog Kalemegdana. Pre godinu dana crveno beli slavili su rezultatom 109:90 pa se sada nadaju nastavku tradicije. Borac je košarkašku ligu Srbije završio na prvom mestu ali u Super ligi ima već dva poraza. Uprkos tome, Aleksandar Trifunović strahuje od rasterećenosti protivnika, koji lišen imperativa pobede može iznenaditi.

Povezana vest:  NBA VESTI, Klivlend poveo sa 3:0 protiv Atlante

-Očekuje nas veoma bitna utakmica. Ekipa Borca će u meč ući sa istim motivima kao i Tamiš. Rosteri su im slični, mnogo više igraju spolja nego ispod koša. Imaće motiv igranja protiv Crvene zvezde a ujedno i osećaj rasterećenosti jer nisu favoriti. Mi igramo prvu utakmicu na domaćem terenu. Ne smemo ispitivati protivnika jer će nam se to vratiti. Moramo biti maksimalno fokusirani na našu igru i samo sa velikom energijom i koncentracijom od prvog do poslednjeg minuta možemo doći do pobede. To je naša obaveza i cilj. Mladi igrači će dobiti šansu i priliku za dokazivanjem i samo od njih zavisi da li će je iskoristiti – smatra Trifunović.

Povezana vest:  EVROLIGA, Pobeda Neptunasa, poraz Valensije

Utakmica počinje u 19,00 časova u hali Pionir. Cene karata su 200 dinara za tribine i 500 dinara parter. Na blagajni će se prodavati i kompleti karata za celu Super ligu po ceni od 1.000 dinara.