derbi zvezda slavlje

Blažič: Pravio sam greske, ali sam na kraju odlučio derbi

Bek Crvene zvezde Jaka Blažič rekao je posle pobede u derbiju protiv Partizana da je bilo nervoze na početku utakmice, ali da su se on i saigrači kasnije opustili i velikom borbenošću zasluženo slavili.
Košarkaši crveno-belih savladali su tim Partizana sa 86:83 posle produžetka, u poslednjoj utakmici 8. kola regionalne Jadranske lige.
-Svi smo heroji, jer postoji kohezija u timu. Napravio sam nekoliko grešaka u finišu utakmice, ali sam na kraju postigao koš za pobedu. Išao sam na skok posle šuta Nelsona, koji je promašio, i poentirao sam – izjavio je Blažič.
Junak pobede Crvene zvezde, centar Boban Marjanovic, naveo je da je njegov tim loše otvorio utakmicu.
-Međutim, zaigrali smo bolje u trećoj četvrtini, što je značajno kada se zna da Partizan obično uvek dobro igra tu deonicu utakmice. U svaki meč ulazim kao da je finale Evrolige, tako da nisam bio specijalno motivisan zbog Partizana – rekao je Marjanović, koji je večeras na derbiju ubacio čak 27 poena.
-Sada nas čeka nastavak Evrolige, idemo Lokomotivi u Krasnodar. Sve karte su otvorene i želimo da se nadigravamo – poručio je Marjanović.

Povezana vest:  Jokićev rekord karijere u Njujorku, svi u Denveru oduševljeni