Crvena zvezda Makabi marjanovic

Nelson: Pokazali smo da smo dobra ekipa, Marjanović: Nedostajala sreća

Košarkaš Crvene zvezde Demarkus Nelson rekao je da su on i njegovi saigrači pokazali da su dobra ekipa u večerašnjem porazu od Makabija. 
-Mnogo smo uložili u ovu veoma važnu utakmicu. Teško je, bili smo veoma blizu… Svaka utakmica gradi karakter i mi smo pokazali da smo dobar tim. Sada moramo što pre da zaboravimo ovo – rekao je Nelson novinarima posle utakmice u hali Pionir. 
Zvezda je kao domaćin izgubila od Makabija sa 78:76 u sedmom kolu Grupe D Evrolige i sada ima skor od dve pobede i pet poraza. Crveno-beli su gubili 18 poena razlike, ali su imali priliku da odu u produžetak, međutim Nelson nije realizovao poslednji napad. 
-Ja sam uzeo prazan prostor, usporio sam da vidim da li je Blejk Šilb slobodan, on je bio udvojen i preuzeo sam odgovornost. Izgubio sam balans, a imali smo sve u svojim rukama – objasnio je Nelson. 
Kapiten ekipe Marko Simonović kazao je da je ključ poraza bila treća deonica. 
-Opet nismo imali sreće, ne znam dokle će više biti ovako… Bili smo stegnuti u trećoj četvrtini, ali ovakav scenario jača ekipu, ne sumnjam da će nam se vratiti negde – kazao je Simonović. 
Centar Zvezde Boban Marjanović naveo je da niko nije kriv za poraz I da je njegovoj ekipi ponovo nedostajala sreća. 
-Iz ovoga moramo da naučimo, vratiće nam se za ovaj poraz kad tad. Stigli smo 18 poena zaostatka, mislim da niko nije verovao da to možemo i ako budemo protiv Panatinaikosa igrali kao u poslednjoj četvrtini neće biti problema – rekao je Marjanović. 
Branko Lazić je kazao da veruje u plasman u Top 16 fazu Evrolige.

Povezana vest:  NBA VESTI, Maksimalan učinak Majamija i San Antonija

-Dozvolili smo da naprave veliku razliku i posle nije bilo dovoljno za preokret. Imamo još tri utakmice do kraja, sve je moguće – istakao je Lazić. 
Crveno-beli će u narednom kolu gostovati Panatinaikosu sledećeg petka.