dejan radonjic teren

Radonjić: Nije nas poremetila situacija u Ciboni

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da je zadovoljan zbog ubedljive pobede nad Cibonom i da njegova ekipa u naredne mečeve mora da ulazi oprezno. 
-Idemo dalje, ima još mnogo da se igra, biće mnogo delikatnih mečeva, derbija i sada čekamo utakmicu sa Širokim u kojoj se nadam novoj pobedi – rekao je Radonjić novinarima posle utakmice. 
Crvena zvezda je večeras u beogradskoj hali Pionir savladala Cibonu sa 88:63 u poslednjoj utakmici 13. kola Jadranske lige i tako izbila na prvo mesto na tabeli. 
-Nije nas poremetila priča oko Cibone i time da se ne zna sa kojim će sastavom doći u Beograd. U prvom delu utakmice imali smo problema sa ofanzivnim skokom, ali smo to do poluvremena sredili i do kraja kontrolisali utakmicu i slavili –  kazao je Radonjić. 
Trener Cibone Slaven Rimac kazao je da se već na početku utakmice videlo da njegova ekipa ne može da odgovori Crvenoj zvezdi. 
-Nemamo preveliku rotaciju, hendikepirani smo na centarskoj poziciji. Borba i želja su bili tu, ali nas je poremetila situacija van terena, ko ide, ko ostaje – kazao je on. 
Rimac je dodao da će Cibona zbog nedostaka centara i odlaska dvojice Amerikanaca morati brzo da reaguje. 

Povezana vest:  Stefan Sinovec napustio Metalac