mladjan silobad (2)

Šilobad: Očekujemo mnogo i u 2014. godini

Košarkaški klub Partizan predstavio je danas kalendar za 2014. godinu i najavio uspešne rezultate u predstojećoj godini. Promociji kalendara ispred Beogradske arene prisustvovali su svi prvotimci Partizana osim Terensa Kinsija i deo stručnog štaba izuzev trenera Duška Vujoševića. Igrači su se slikali s navijačima i potpisivali nove kalendare. 
-Iza nas je još jedna uspešna godina. 2013. je bila uspešna jer smo osvojili dve titule, Jadransku ligu i domaće prvenstvo, a godinu smo završili na najbolji način plasmanom u TOP 16 Evrolige. To je I razlog zašto smo se okupili ispred Arene, jer već 2. januara se igra prva utakmica sa Real Madridom – rekao je poslovni direktor Partizana Mlađan Šilobad. 
-Očekujemo mnogo i u 2014. godini. Ovi momci su obezbedili još 14 utakmica u najjačoj ligi Evrope, a od toga će se sedam igrati u Areni. Očekujemo da će nas navijači podržati kao i do sada – dodao je on. 
Šilobad je svima čestitao predstojeće praznike i poželeo sreću I zdravlje, a pre svega povređenim igračima Davisu Bertansu i Leu Vestermanu uz želju da se što pre oporave i vrate u ekipu. 

Povezana vest:  Partizan pobedio Budućnost, lidera Jadranske lige